Behöver du hjälp?
Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Dulevo D.zero²

Dulevo D.zero² 100% electric

Koncept
Dulevo har verkligen tagit ett stort steg i miljötänkandet nu när vi kan presentera nya Dulevo D.Zero som drivs av 100% elektricitet.
Den nya miljövänliga gatsopmaskinen D.Zero kännetecknas med absolut inga koldioxidutsläpp, inga stoftförorening och inga skadliga gaser som emitteras i miljön under sopningen.
De olika arbetsfunktionerna, som nu är elektriska och därmed inte beroende av en traditionell motor, minskar bullernivåerna med 30% i förhållande till traditionella gatusopmaskiner. Denna speciella egenskap gör det möjligt för operatörerna att få ut det mesta av nattskiftet, städa gatorna utan att störa.

Containerstorlek: 2.1 M³
Rengörningsyta: 33600 M²/h
Driftform: El

Ladda ner

Skicka förfrågan

Jag har läst och accepterat villkor ochintegritetspolicy

Effektivitet
Samma sopningsförmåga som våra traditionella maskiner!
Dulevo garanterar ett helt arbetsskift, utan att behöva ladda sopmaskinen.
Underhållskostnaderna för denna elektriska sopmaskin minskar med 80% än en dieseldriven maskin *, som arbetar under samma förutsättningar.
Sopbredden justeras allt från 1750 mm till 3200 mm med den smidiga joystick som sitter på armstödet i hytten.
Det innovativa sugmunstycket, patenterad av Dulevo och med en sugande öppning på 650 mm. Sugmunstycket har även en smart “Flaplucka” som går att öppna från hytten när större skräp som burkar och stenar ska sugas upp i containern.

D.zero² designades genom att följa de mest moderna koncepten: ergonomi, användbarhet och prestanda. Det kännetecknas av dess mångsidighet: den har en varierande rengöringsbredd och patenterat sugmunstycke, så den passar perfekt till trånga utrymmen samtidigt som den fortfarande arbetar effektivt på stora ytor.

Hytt och Säkerhet
Hytten konstruerades med stora glasytor på framsida och sidodörrarna, vilket ger operatören större synlighet. Baksidan är utrustad med en kamera och med färgdisplay i hytten som gör att du kan övervaka allt bakom dig vresig du backar eller tömmer containern.
Dulevo har alltid prioriterat hög säkerhet. Säkerhet beträffande både operatören och andra personer som ofta kommer i kontakt med maskinen (underhållstekniker, personal, etc.) därför har Dulevo valt att använda lågspänningsteknik till vår elektriska gatusopmaskin för att minimera riskerna i samband med elektrisk utrustning.