Behöver du hjälp?
Search
Search
Close this search box.

Dulevo 850

Dulevo 850 är en sugande gatsopmaskin som kombinerar effektiv sop kapacitet med smidig manövrering.
Tack vare sin låga timkostnad och en sopbredd bredd på upp till 1850 mm, är denna sopmaskin den idealiska lösningen för stadskärnor
och områden som är svåra att nå med traditionella sopmaskiner: trottoarer, stationer, cykelbanor, gågator, parkering, trädgårdar etc.
En 4-cylindrig Kubota motor gör det möjligt för denna smidiga sopmaskin att nå en hastighet av 30 km/h och köra i 18% lutning i Standard utförande och 25% lutning med en förstärkt hydraulmotor som tillval. Tack vare midjestyrning och den låga tyngdpunkten behåller Dulevo 850 sin körstabilitet även när den är fullastad och körs längs branta lutningar
och därmed säkerställs extremt höga nivåer av säkerhet och komfort för föraren som är en nyckelfaktor för Dulevo.
Dulevo 850 är speciellt utvecklad för att fungera på ojämna ytor, helt i linje med övriga Dulevo sopmaskiner.

Rengörningsyta: 22000 M²/h
Driftform: Diesel

Ladda ner

Skicka förfrågan

Jag har läst och accepterat villkor ochintegritetspolicy

Container
Dulevo 850 har en högtömmande sopcontainer, vilket möjliggör tömning i konventionella avfalls containers.
Denna funktion eliminerar dubbel hantering av skräp genom att kraftigt minska arbetstiden och förbättrar hantering / hygien på kommunala tömningsplatser.
Sop och lövsugaren Dulevo 850 uppfyller gällande lagstiftning om avgasutsläpp och buller med minimal miljöpåverkan.

Komfort
Förarens komfort och ergonomi har prioriterats tillsammans med applikationers specifikationer. Effektiv axelfjädring och perfekt viktfördelning garanterar en balanserad och säker manövrering och stabilitet. Den kraftfulla drivlinan garanterar körning under svåra förhållanden och i kraftig lutning. Den hydrauliska styrningen underlättar komplexa och svåra manövrar.

Hytt
Det generösa utrymmet med den ergonomiskt utformade förarstolen gör Dulevo 850 till en extremt komfortabel arbetsplats. Extra ljudisolering och den fjäderavlastade hytten skyddar föraren från både oljud, buller, stötar samt vibrationer. De stora glasytorna i hytten tillåter fri sikt runt om maskinen och dess arbetsytor. Standard utrustning inkluderar elspeglar, Air kondition samt ladd uttag för mobiltelefon.

Säkerhet
En av Dulevos högsta prioritering har alltid varit säkerhet i närområdet av maskinens arbetsmiljö. Dulevo 850 har som standard backkamera med färgskärm i hytten tillsammans med en akustisk varningssignal.