Behöver du hjälp?
Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Dulevo 6000

Dulevo 6000 finns även med CNG motor (Naturgas) samt som Combi (Gatusop/Gatuspol)

Koncept
Design, innovativa och robusta konstruktioner, effektiva lösningar för alla applikationer och den unika stora containern gör Dulevo 6000 till den perfekta maskinen för alla årstider – överallt och när som helst – oavsett hög eller låg temperatur, sol, regn eller snö. Aktuell teknik och högsta komponentkvalité säkerställer marknadens höga kvalitetskrav – en garanti för lång livslängd.

Komfort
Operatörens komfort och ergonomi har prioriterats tillsammans med applikationers specifikationer. Effektiv axelfjädring och perfekt viktfördelning garanterar en balanserad och säker manövrering och stabilitet. Den kraftfulla drivlinan garanterar körning under svåra förhållanden och i kraftig lutning. Den hydrauliska styrningen underlättar komplexa och svåra manövrar.

Containerstorlek: 6,2 M³
Rengörningsyta: 105000 M²/h
Driftform: Diesel
Skicka förfrågan

Jag har läst och accepterat villkor ochintegritetspolicy

Hytt
Det generösa utrymmet med de ergonomiskt utformade stolarna gör Dulevo 6000 till en extremt komfortabel arbetsplats. Extra ljudisolering och den fjäderavlastade hytten skyddar föraren från både oljud, buller samt stötar, vibrationer. De stora glasytorna i hytten tillåter fri sikt runt om maskinen och dess arbetsytor. Standard utrustning inkluderar elspeglar, Air kondition samt ladd uttag för mobiltelefon.

Underhåll & Service
Den innovativa, moduluppbyggda maskinen med den unika talbara hytten och “on top” monterade huvudkomponenter tillåter enkel åtkomst till alla viktiga komponenter för service och underhåll. Dulevo 6000 är helt hydrostatisk och drivs utan användning av elektroniska komponenter.

Miljö
Dulevo och miljömedvetenhet hör ihop sedan lång tid. Lägsta buller, dammutsläpp, lägsta vatten och bränsleförbrukning är det grundläggande konceptet för Dulevo 6000. En bevisad minskning med 100% av fint damm (jämfört med standard sug/sopande utrustning) och en vattenbesparing på upp till 60%, uppfyller Dulevo 6000 alla miljökrav som framtiden kräver. Motorn uppfyller naturligtvis de senaste EU reglerna för utsläpp av emissioner.

Filtreringsteknik
I samarbete med Gore ® har Dulevo utvecklat den enda i världen existerande sopmaskin med full filtrering av fint damm. Detta mekaniska-sug-filtreringssystem med exklusiv tillämpning av GORE® tekniken ger en 100% minskning av PM10-partiklar i frånluften.

Ytterligare fördelar med filtertekniken är:
– Inget underhåll
– Självrengörande effekt
– Högsta bevisad absorbering av PM10 / PM5 / PM2,5 / PM 1
– 5 års garanti
– Konstant & varaktig filtrering
– 35% högre luftflöde
– Resistent mot vatten, olja, fett, kemiska medel, etc

Tillval
Dulevo 6000 går att utrusta med ett stort utbud av tillval och utrustning som anpassas efter kundens behov.
Det finns även färdiga utrustningspaket för olika typer av arbeten, som är anpassade för t.ex. flygplatser, kommuner och tung industri.
Den kan t.ex. utrustas med den extremt smidiga 180graders frontborste som underlättar att komma åt i alla trånga hörn och rännor, samtidigt som den möjliggör att sopbredden utökas. Denna styrs med lätthet av en joystick i förarhytten så föraren har full kontroll under körningen.
Det går även att utrusta denna maskin med vinter tillbehör som , Saltspridare och snöplog.

Säkerhet
En av Dulevos högsta prioritering har alltid varit säkerhet i närområdet av maskinens arbetsmiljö. Dulevo 6000 har som standard backkamera med färgskärm i hytten tillsammans med en akustisk varningssignal.