Behöver du hjälp?
Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Dulevo 5000 Veloce

Dulevo 5000 Veloce gatusopmaskin är den enda sopmaskinen i världen som kan kombinera manövrerbarhet, överkomlighet, tillförlitlighet och snabbhet, vilket ger en överlägsen sopnings kvalitet.
Om du letar efter en sopmaskin som garanterar total kontroll över fina partiklar, maximal produktivitet och låga underhållskostnader, är Dulevo 5000 Veloce gjord för alla dina krav.

Dulevo 5000 gatusopmaskiner är väldigt mångsidig och kan användas för att enkelt och effektivt sopa vägar, motorvägar, livsmedelsmarknader, spannmålsprodukter och mycket mer.
Hög hastighet är också en nyckel till framgång och effektivitet för att täcka långa avstånd på kort tid. Dulevo 5000 Veloce är tillverkad för hela hela 70km/h.
Kompakt, tyst, bekväm och lätt att köra, Dulevo 5000 Veloce används ofta av kommuner och entreprenörer där kvalité räknas.

Containerstorlek: 5 M³
Rengörningsyta: 105000 M²/h
Driftform: Diesel

Ladda ner

Skicka förfrågan

Jag har läst och accepterat villkor ochintegritetspolicy

Hytt
Det generösa utrymmet med de ergonomiskt uformade stolarna gör Dulevo 5000 till en extremt komfortabel rbetsplats. Extra ljudisolering och den fjäderavlastade hytten skyddar föraren från både oljud, buller samt stötar, vibrationer. De stora glasytorna i hytten tillåter fri sikt runt om maskinen och dess arbetsytor. Standard utrustning inkluderar elspeglar, Air condition samt ladduttag för mobiltelefon.

Underhåll & Service
Den innovativa, moduluppbyggda maskinen med den unika tiltbara hytten och “on top” monterade huvudkomponenter tillåter enkel åtkomst till alla viktiga komponenter för service och underhåll. Dulevo 5000 är helt hydrostatisk och drivs utan användning av elektroniska komponenter.

Miljö
Dulevo och miljömedvetenhet hör ihop sedan lång tid. Lägsta buller, dammutsläpp, lägsta vatten och bränsleförbrukning är det grundläggande konceptet för Dulevo 5000. En bevisad minskning med 100% av fint damm (jämfört med standard sug/sopande utrustning) och en vattenbesparing på upp till 60%, uppfyller Dulevo 5000 alla miljökrav som framtiden kräver. Motorn uppfyller naturligtvis de senaste EU reglerna för utsläpp av emissioner.

Filtreringsteknik
I samarbete med Gore ® har Dulevo utvecklat den enda i världen existerande sopmaskin med full filtrering av fint damm. Detta mekaniska-sug-filtreringssystem med exklusiv tillämpning av GORE® tekniken ger en 100% minskning av PM10-partiklar i frånluften. Detta gör att man slipper använda stora mängder vatten för att dämpa dammbildningen.

Ytterligare fördelar med filtertekniken är:
– Inget underhåll
– Självrengörande effekt
– Högsta bevisad absorbering av PM10 / PM5 / PM2,5 / PM 1
– 5 års garanti
– Konstant & varaktig filtrering
– 35% högre luftflöde
– Resistent mot vatten, olja, fett, kemiska medel, etc

Säkerhet
En av Dulevos högsta prioritering har alltid varit säkerhet i närområdet av maskinens arbetmiljö. Dulevo 5000 har som standard backkamera med färgskärm i hytten tillsammans med en akustisk varningssignal.

Tillval
Dulevo 5000 går att utrusta med ett stort utbud av tillval och utrustning som anpassas efter kundens behov.
Det finns även färdiga utrusningspaket för olika typer av arbeten, som är anpassade för t.ex. flygplatser, kommuner och tung industri.
Den kan t.ex. utrustas med den extremt smidiga 180graders frontborste som underlättar att komma åt i alla trånga hörn och rännor, samtidigt som den möjliggör att sopbredden utökas. Denna styrs med lätthet av en joystick i förarhytten så föraren har full kontroll under körningen.
Det går även att utrusta denna maskin med vinter tillbehör som , Saltspridare och snöplog.