Behöver du hjälp?
Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Dulevo 3000

Dulevo 3000 finns även som Combi (Gatusop/Gatuspol)

Design, innovativa och robusta konstruktioner, effektiva lösningar för alla applikationer tillsammans med den unikt stora containern gör Dulevo 3000 till den perfekta sopmaskinen. Aktuell teknik och högsta komponentkvalité säkerställer marknadens höga kvalitetskrav –
en garanti för lång livslängd.

Containerstorlek: 3,3 M³
Rengörningsyta: 87000 M²/h
Driftform: Diesel

Ladda ner

Skicka förfrågan

Jag har läst och accepterat villkor ochintegritetspolicy

Komfort
Operatörens komfort och ergonomi har prioriterats tillsammans med applikationers specifikationer. Effektiv axelfjädring och perfekt viktfördelning garanterar en balanserad och säker manövrering och stabilitet. Den kraftfulla drivlinan garanterar körning under svåra förhållanden och i kraftig lutning. Den hydrauliska styrningen underlättar komplexa och svåra manövrar.

Hytt
Det generösa utrymmet med de ergonomiskt utformade stolarna gör Dulevo 3000 till en extremt komfortabel arbetsplats. Extra ljudisolering och den fjäderavlastade hytten skyddar föraren från både oljud, buller samt stötar, vibrationer. De stora glasytorna i hytten tillåter fri sikt runt om maskinen och dess arbetsytor. Standard utrustning inkluderar elspeglar, Air kondition samt ladd uttag för mobiltelefon.

Underhåll & Service
Den innovativa, moduluppbyggda maskinen med “on top” monterade huvudkomponenter tillåter enkel åtkomst till alla viktiga komponenter för service och underhåll. Dulevo 3000 är helt hydrostatisk och drivs utan användning av elektroniska komponenter.

Miljö
Dulevo och miljömedvetenhet hör ihop sedan lång tid. Lägsta buller, dammutsläpp, lägsta vatten och bränsleförbrukning är det grundläggande konceptet för Dulevo 3000. En bevisad minskning med 100% av fint damm (jämfört med standard sug/sopande utrustning) och en vattenbesparing på upp till 60%. Dulevo 3000 uppfyller alla miljökrav som framtiden kräver. Motorn uppfyller naturligtvis de senaste EU reglerna för utsläpp av emissioner (EURO6).

Filtreringsteknik
I samarbete med Gore ® har Dulevo utvecklat den enda i världen existerande sopmaskin med full filtrering av fint damm. Detta mekaniska-sug-filtreringssystem med exklusiv tillämpning av GORE® tekniken ger en 100% minskning av PM10-partiklar.

Ytterligare fördelar med filtertekniken är:
– Inget underhåll
– Självrengörande effekt
– Högsta bevisad absorbering av PM10 / PM5 / PM2,5 / PM 1
– 5 års garanti
– Konstant & varaktig filtrering
– 35% högre luftflöde
– Resistent mot vatten, olja, fett, kemiska medel, etc

Tillval
Dulevo 3000 går att utrusta med ett stort utbud av tillval och utrustning som anpassas efter kundens behov.
Det finns även färdiga utrustningspaket för olika typer av arbeten, som är anpassade för t.ex. flygplatser, kommuner och tung industri.
Den kan t.ex. utrustas med den extremt smidiga 180graders frontborste som underlättar att komma åt i alla trånga hörn och rännor, samtidigt som den möjliggör att sopbredden utökas. Denna styrs med lätthet av en joystick i förarhytten så föraren har full kontroll under körningen.
Det går även att utrusta denna maskin med vinter tillbehör som , Saltspridare och snöplog.

Säkerhet
En av Dulevos högsta prioritering har alltid varit säkerhet i närområdet av maskinens arbetsmiljö. Dulevo 3000 har som standard backkamera med färgskärm i hytten tillsammans med en akustisk varningssignal.