Behöver du hjälp?
Sök
Sök
Stäng denna sökruta.

Mitsubishi FB25-35A(C)N

Kategorier ,

Prestanda som en stor truck. Nya kompakta Mitsubishi EDiA EX skriver om regelboken för elektriska gaffeltruckar.

Trucken har en lyftkapacitet som är extra imponerande i förhållande till dess storlek. EDiA EX är mer kompakt än andra likvärdiga truckar i intervallet 2,5–3,5 ton. Trots detta har trucken en kraft och stabilitet som klarar stora laster upp till sju (7) meters höjd på smidigt sätt.

Det unika styrningssystemet – där bakhjulen kan vridas till en vinkel på över 100 grader, och individuella drivmotorer som roterar i motsatt riktning mot framhjulen – ger trucken en mycket smidig styrning och möjlighet att vända inom truckens egen längd.

Det innovativa SDS-systemet (Sensitive Drive System) anpassar truckens reaktioner efter förarens rörelser på intelligent sätt. Kurvtagningskontrollen optimerar hastigheten tidigt efter vinkeln i varje kurva, medan de beröringskänsliga funktionerna och fingertoppsreglagen gör manövreringen mer noggrann än någonsin tidigare.

Hytten är rymlig och har rena linjer, alla störande element har eliminerats, och alla aspekter – från rattstången till motviktens placering – är noggrant genomtänkta för att maximera förarens överblick över lasten, gafflarna och backningsvinklarna.

Lyftkapacitet: 3500 kg
Lyfthöjd: 7000 mm
Driftform: El

Ladda ner

Skicka förfrågan

Jag har läst och accepterat villkor ochintegritetspolicy