Behöver du hjälp?
Search
Search
Close this search box.

Mitsubishi OPBL10P

Categories ,

Mellanplocktruck med förar- och EasyLift

1.0 ton
24 Volt
AC Power

Modeller
OPBL10P med EasyLift
OPBL10P utan EasyLift

Lyftkapacitet: 1000 kg
Lyfthöjd: 1200 mm
Driftform: El

Ladda ner

Skicka förfrågan

Jag har läst och accepterat villkor ochintegritetspolicy

Vid orderplockning, där trycket är hårt, sätts truckar på prov. Och bara de starkaste överlever. Och vårt VELiA EM-sortiment av orderplockare är just det.
Utvecklad för effektiv och säker plockning, gör denna 1000 kg arbetshäst mer än att skydda dina operatörer … det fungerar även i harmoni med dem.

Ta dess extremt låga steghöjd. Vid bara 160mm är det upp till 45% lägre än vissa konkurrenter. Det minskar din operatörs ansträngningar avsevärt, liksom risken för att snubbla och trilla. Även bredden på insteget imponerar. Med 603mm bred kan den rymma förare av alla storlekar komfartabelt.

Men den typen av intelligent tänkande slutar inte när du är på förarplatsen. Förarens närvarosensor täcker ett brett område. Eftersom den fungerar som en dödmansbrytare, eliminerar den en potentiell risk för fara … samtidigt som dina plockare kan röra sig fritt i det rymliga förarutrymmet.

Utvecklad för att låsa upp din plockningspotential finns två grundläggande konfigurationer – med lyfthöjder på 1200 mm och 1800 mm – som kan skräddarsys för dina förare och din verksamhet.

Med EasyLift funktionen kan föraren även lyfta pallen till en bekvämare nivå för enklare orderplockning.