Behöver du hjälp?
Search
Search
Close this search box.

Varför Dulevo

Dulevo är ett historiskt namn i världen av professionella sopmaskiner och gatutvättar, med över 40 års historia. Tack vare de tekniska och kvalitativa egenskaperna hos våra fordon kan vi tillfredsställa alla våra kunders behov, våra produkter kan anpassas till alla typer av applikationer, miljö och årstid för att alltid erbjuda en hög standard på arbetskvalitet.
Dulevo är det största italienska företaget inom tillverkning av gatustädningsmaskiner, med det bredaste utbudet av produkter som finns på marknaden, som kan tillfredsställa alla behov och tillhandahålla en perfekt lösning för alla.

KVALITET, INNOVATION OCH RESPEKT FÖR MILJÖN

Dulevo har alltid satt kvalitet, innovation och respekt för miljön i centrum för sin policy. Det är just tack vare dessa värderingar som det har varit möjligt att uppnå och upprätthålla höga standarder över tid i linje med nationella och internationella ISO-krav.

KVALITETSHANTERINGSSYSTEM
ISO 9001:2015
Dulevo tillhör gruppen av företag som har tilldelats ISO 9001-certifiering, synonymt med ett ständigt engagemang för produktionskvalitet och kundnöjdhet.

MILJÖLEDNINGSSYSTEM
ISO 14001:2015
Tack vare sitt engagemang för att minska sin miljöpåverkan tilldelades Dulevo ISO 14001-certifiering 2015, vilket bekräftar företagets fortsatta engagemang för att följa gällande miljöbestämmelser.

TOTAL FILTRERING, NOLL UTSLÄPP

Dulevo har alltid letat efter det bästa sättet att minska miljöpåverkan från sina fordon till ett minimum. Tack vare det prestigefyllda samarbetet med GORE®-gruppen och intensivt forskningsarbete är Dulevo stolta över att officiellt presentera en rad gatusopare med total filtrering och noll utsläpp.
När Dulevo tog sina första steg i en värld av gatu- och industristädning för fyrtio år sedan var huvudtanken att skapa en sopmaskin med innovativa funktioner och teknologi, och erbjuda industrier och förvaltningar en produkt som hade ojämförliga egenskaper jämfört med alla andra typer av sopmaskiner på marknaden på den tiden: så här skapades det mekaniska sug-filtreringssystemet, patenterat av Dulevo.

FILTRERINGSSYSTEMET

Kvaliteten på mikropartikelfiltreringsprocessen är en av de karakteristiska delarna av Dulevo-fordon.

I den mekaniska uppsamlingsfasen sugs dammet som lyfts upp av sopmaskinens centrala borst upp och hålls i behållaren tack vare vakuumet som skapas av två sugfläktar.

Det speciella tygfiltreringssystemet håller även kvar de finaste partiklarna och fullbordar sopcykeln, vilket säkerställer att endast ren luft släpps ut i miljön.

Faktum är att alla Dulevo vägmaskiner är EN15429-3-certifierade.

Dulevo började sin resa med innovation och förbättring av sin filterteknik i Helsingfors 2006, tack vare vetenskapliga studier som utförts på vägen. 2007 beslutade Dulevo International och GORE® Group att bilda ett strategiskt och exklusivt partnerskap. I samarbete med universitetet i Pisa inrättades Studio Alfa för att utföra ett testprotokoll på en stadskrets, därför under verkliga arbetsförhållanden. Resultaten certifierade av TÜV och DNV visar att Dulevo-filtreringssystemet håller kvar damm med partikelstorlek ned till PM1. Dulevo-filtreringssystemet anses också vara det mest presterande av VDI (Association of German Engineers – Publication VDI2096).

Efter mer än 15 års forskning har kombinationen av de två teknologierna i själva verket revolutionerat varje parameter kopplad till konceptet med finpartikelfiltrering, vilket fört Dulevo-fordon till extremt höga filtreringsnivåer, överskridande PM10 och PM5 regulatoriska standarder för att uppnå PM1-filtrering.

MEKANISKT SUGSYSTEM

Smuts och grus samlas upp mekaniskt med hjälp av sidoborstar som transporterar skräpet mot mitten av maskinen där den centrala cylindriska borsten kastar det i hög hastighet direkt på en vertikal transportör. Skräpet lastas in i avfallsbehållaren från toppen, vilket gör att fordonets lastkapacitet optimeras.

Den centrala cylindriska borsten lyfter dammet som sugs upp och hålls kvar i behållaren tack vare det vakuum som skapas i behållaren av två sugfläktar med hög flödeshastighet och hög effekt.

Det speciella tygfiltreringssystemet behåller även de finaste partiklarna, fullbordar sopcykeln och säkerställer att endast ren luft släpps ut i miljön.

MINIMALT MED VATTEN

Tack vare fördelarna med det mekaniska sugsystemet är Dulevo sopmaskiner idealiska för att hantera de mest olika tillämpningarna när det gäller typ och säsongsmässiga förhållanden:

  • Gatusopning på sommaren i närvaro av sand och damm
  • Gatusopning på höstens ansamlingar av löv och barr
  • Avfallsinsamling efter lokala marknader
  • Vintersopning vid särskilt kalla temperaturer tack vare möjligheten att inte använda vatten.

Faktum är att endast sidoborstarna (som är placerade utanför sugzonen) kräver en blygsam sprutning av vatten för att kontrollera damm, vilket gör det möjligt att sopa i total frånvaro av vatten